Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, haluat tulla jäseneksi, haluat tehdä vapaaehtoistyötä tai ehkä lahjoittaa jotain,
ota yhteyttä Eva Forsséniin tai täytä tämä lomake.

Toimistomme Suomessa

Eva Forssén +358468567416, email: eva.forssen(a)fsea.fi
Antti Komulainen +358404150590

Hakaportinkatu 42
15320 Lahti, Finland

Yhdistyksen hallitus

Eva Forssén

Yhdistyksen sihteeri
+358 46 856 7416

Olen toiminut viimeiset 17 vuotta Laurea-ammattikorkeakoulussa multimedian lehtorina. Tätä ennen työskentelin Espoon kaupungilla tietotekniikan konsultoivana opettajana sekä tietotekniikan konsulttina koulujen laatiessa tietostrategiaansa. Minulla on myös vuosien kokemus opettajien täydennyskoulutuksesta Helsingin yliopistossa. Peruskoulu- ja lukiotuntemusta olen saanut toimiessani toistakymmentä vuotta musiikinopettajana Espoossa.

Antti Komulainen

Projektipäällikkö

+358 40 415 0590

Vuonna 1954 Tapiolassa syntynyt eläkkeellä oleva erityisluokanopettaja.

Olen toiminut työurani aikana aktiivisesti myös järjestöelämässä: Espoon ja Kauniaisten Opettajien Ammattiyhdistyksessä hallituksen jäsenenä, JUKOn luottamusmiehenä Espoossa, OAJ:n valtuutettuna yhden nelivuotiskauden ja Suomen Erityiskasvatuksen Liiton  jäsenyhdistyksen Eteläisen Suomen erityisopetus ry:n hallituksen jäsenenä.

Kehitysyhteistyö on ollut ajatuksissani vuosikymmenet läsnä. Työni on sitonut aikaisemmin minut kotimaahan. Nyt minulla on mahdollisuus toimia aktiivisesti oikeiden asioiden puolesta myös ulkomailla, ja näin aion tehdäkin niin kauan, kuin minussa virtaa riitää.

Seppo Rantanen

Yhdistyksen puheenjohtaja
+358 40 505 0333

Olen työskennellyt Itä-Afrikassa yhteensä 6 vuotta kehittämässä kansainvälisten järjestöjen toimintaa.

Olen toiminut henkilöstöjohdon tehtävissä Suomessa ja Afrikassa. Olen ollut mukana viemässä F-Securea pörssiin ja rakentanut Suunnon HR prosessit, molemmissa HR –johtajana osana johtoryhmää.

Vahvuuksiani on nähdä HR osana liiketoimintaa ja tuoda lisäarvoa johtamiselle.

Kalle Sysikaski

Olen toiminut kehitysmaaliikkeessä mm. KEPAn hallituksessa ja Rauhanliittolaisen rauhanliikkeen kautta minulla on maailmalla monia yhteistyökumppaneita. Olen myös Asia-Europe People´s Forumin (AEPF) rauhan ja turvallisuuden kysymysten koordinaattori ja ollut nimenomaan Aasian kanssa tekemisissä. Siinä mielessä koin pyynnön tähän Tansaniaan opetusjuttuun mukaan tulemisesta uutena mielenkiintoisen haasteena. Suomessa olen tehnyt töitä mm. lastensuojelun, kulttuurin, kirjoittamisen, opetuksen ja pakolaislasten parissa.

Leena Riisalo

Leena Riisalo

Yhdistyksen kirjanpito
Business analytiikan ammattilainen

Eläkepäivät lähestyivät ja nyt olen innostunut opiskelemaan puutarhuriksi. Jotainhan on tehtävä myös eläkkeelle siirtymisen jälkeen 😉.
Laulan kuorossa ja käyn klassisen musiikin konserteilla.

Pirjo Tornberg

Pirjo Tornberg

Opettaja, rehtori

Olen työskennellyt 7 vuotta rehtorina Koulumestarin peruskoulussa Espoossa. Minulla on pitkä kokemus koulutuksesta. Aloitin päiväkodinopettajana vuonna 1987 ja työskentelin sitten 8 vuotta varhaiskasvatuksessa. Valmistuin luokanopettajaksi 1997 ja myöhemmin erityisopettajaksi 2004 Helsingin yliopistosta. Olen työskennellyt erityisopettajana sekä peruskouluissa että lukioissa.

Kuusi vuotta sitten osallistuin Arusha Heariin! -projektiin, kun otin vuoden vapaaksi työstäni. Työskentelin 3 kuukautta vapaaehtoisena tässä projektissa Merun peruskoulussa Arushassa, Tansaniassa. Tämän kokemuksen jälkeen olen halunnut tukea erityislasten koulutusta Arushassa.

FSE Tansania, yhdistyksen hallitus ja sen toimijat

Pic to come

Musa Luambano

FSE Tanzanian hallituksenpuheenjohtaja
Merun peruskoulun rehtori

Bertha Dennis

FSE Tanzanian hallituksen sihteeri
Maakoordinaattori
email: berthadennis@gmail.com
+255 766 012 831

Nossim Aloyce

FSE Tanzanian rahastonhoitaja
Projektipäällikkö
email: alexnossim@gmail.com
+255 755 838 594

Viimeksi päivitetty