Tiimi

Hallitus esittäytyy

Eva Forssén

Yhdistyksen sihteeri
+358 46 856 7416

Olen toiminut viimeiset 15 vuotta Laurea-ammattikorkeakoulussa multimedian lehtorina. Tätä ennen työskentelin Espoon kaupungilla tietotekniikan konsultoivana opettajana sekä tietotekniikan konsulttina koulujen laatiessa tietostrategiaansa. Minulla on myös vuosien kokemus opettajien täydennyskoulutuksesta Helsingin yliopistossa. Peruskoulu- ja lukiotuntemusta olen saanut toimiessani toistakymmentä vuotta musiikinopettajana Espoossa.

Antti Komulainen

+358 40 415 0590

Vuonna 1954 Tapiolassa syntynyt espoolainen eläkkeellä oleva erityisluokanopettaja.

Olen toiminut työurani aikana aktiivisesti myös järjestöelämässä: Espoon ja Kauniaisten Opettajien Ammattiyhdistyksessä hallituksen jäsenenä, JUKOn luottamusmiehenä Espoossa, OAJ:n valtuutettuna yhden nelivuotiskauden ja Suomen Erityiskasvatuksen Liiton  jäsenyhdistyksen Eteläisen Suomen erityisopetus ry:n hallituksen jäsenenä.

Kehitysyhteistyö on ollut ajatuksissani vuosikymmenet läsnä. Työni on sitonut aikaisemmin minut kotimaahan. Nyt minulla on mahdollisuus toimia aktiivisesti oikeiden asioiden puolesta myös ulkomailla, ja näin aion tehdäkin niin kauan, kuin minussa virtaa riitää.

Seppo Rantanen

Yhdistyksen puheenjohtaja
+358 40 505 0333

Olen työskennellyt Itä-Afrikassa yhteensä 6 vuotta kehittämässä kansainvälisten järjestöjen toimintaa.

Olen toiminut henkilöstöjohdon tehtävissä Suomessa ja Afrikassa. Olen ollut mukana viemässä F-Securea pörssiin ja rakentanut Suunnon HR prosessit, molemmissa HR –johtajana osana johtoryhmää.

Vahvuuksiani on nähdä HR osana liiketoimintaa ja tuoda lisäarvoa johtamiselle.

Kalle Sysikaski

Olen toiminut kehitysmaaliikkeessä mm. KEPAn hallituksessa ja Rauhanliittolaisen rauhanliikkeen kautta minulla on maailmalla monia yhteistyökumppaneita. Olen myös Asia-Europe People´s Forumin (AEPF) rauhan ja turvallisuuden kysymysten koordinaattori ja ollut nimenomaan Aasian kanssa tekemisissä. Siinä mielessä koin pyynnön tähän Tansaniaan opetusjuttuun mukaan tulemisesta uutena mielenkiintoisen haasteena. Suomessa olen tehnyt töitä mm. lastensuojelun, kulttuurin, kirjoittamisen, opetuksen ja pakolaislasten parissa.

 


Leena Riisalo
- kuvaus tulossa


Leena Starck
erityisopettaja - kuvaus tulossa