Anna erilainen lahja

Seuraa tavoitteen saavuttamista (linkki toiselle sivulle).


Hyvä ystävä!

Olemme juuri viettäneet ihanaa joulujuhlaa läheistemme kanssa. Toivottavasti myös teidän joulunne oli täynnä lämpöä ja iloa.

Ennen joulua saimme lahjoituksina toimintamme tukemiseen n. 7000 €. Hienoa ja kiitos kaikille lahjoittajille! Vaan lahjojen antamisen ei tarvitse päättyä jouluun. Kouluruokailu Ngoswakissa tulee tietysti jatkumaan koko kouluvuoden ja siihen tarvitaan vielä paljon rahaa:  auta meitä auttamaan Tansanian lapsia ja nuoria!


Meillä on ollut kohta 6 vuotta meneillään Arushassa Merun peruskoulun kuurojen yksikön kehittämisprojekti.

Nyt toimintamme on laajentunut Arushan kaupungista Ngoswakin maasaikylään, jossa on maaliskuusta 2018 lähtien tarjottu lapsille koulussa aamiainen ja lounas. Tämän projektin alettua oppilasmäärä kasvoi muutamassa viikossa n. 420 oppilaasta 620 oppilaaseen. Vammaisia lapsia ei ennen koulussa ollut ollenkaan, mutta ruoka on hyvä houkutin – nyt heitä on 8. Tämä kertoo paljon siitä, minkälaisissa oloissa lapset siellä elävät.

Vuoden kouluruoka yhdelle oppilaalle maksaa 30€. Kyläläiset huolehtivat ruoanlaitossa tarvittavista puista sekä keittiöstä.

Kaikki keräämämme varat menevät LYHENTÄMÄTTÖMINÄ kohteeseensa ja teemme itse työt palkattomana vapaaehtoistyönä.

Verkkokaupastamme voit ostaa lahjoja helposti ja printata sitten kortin, jossa kerrot lahjansaajalle lahjastasi:
https://holvi.com/shop/fse-ry/

Vaihtoehtoisesti voit maksaa valitsemasi summan tilille:
Saaja: FSE ry
IBAN: FI81 5780 4120 0662 01
BIC: OKOYFIHH
Viitenumero: 2018 12246

Terveisin
Eva & Antti

Antti Ngoswakin koulun oppilaiden ympäröimänä

Vuoden 2019 aikana tarvitsemme 18600€ jatkaaksemme Ngoswakin ruoka-apua ja hankkiaksemme välttämättömät koulutarvikkeet Merun koulun kuuroille oppilaille.
Siitä on nyt kerätty: